Douches

[URIS id=248]
Douchen is erg belangrijk in de sauna wereld. Daar heeft Saunaproject al een geruime tijd veel ervaring mee. Wij hebben zelf een douchekast ontworpen waarmee u de tijd van de douches kunt instellen en een spoelprogramma kunt installeren waardoor u zelf een tijd kunt aangeven wanneer de douches worden gespoeld. Dit kunt u bijvoorbeeld ’s nachts instellen als de douches niet worden gebruikt. Het spoelen van de douches is erg belangrijk om legionella besmetting te voorkomen.

 

Wij kunnen ook de doucheleidingen voorzien van een thermische aansluiting zodat er altijd thermisch gespoeld kan worden. Het voordeel hiervan is dat u met de bestaande warm water voorraad direct kunt spoelen. Deze mogelijkheden zijn er vanaf één douchekop tot bijvoorbeeld 20 of meer. Dit is afhankelijk van de warm water voorraad.

 

De systemen van Saunaproject hebben een schakelaar waarmee alle douches tegelijkertijd aan kunnen. Dit is een groot voordeel met spoelen van de leiding omdat u dan niet iedere keer alle knoppen hoeft te bedienen. Dit is heel erg nuttig bij het spoelen / thermisch spoelen van de leidingen.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een prijsopgave van een doucheruimte ontvangen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail of bellen kan natuurlijk ook.

Reacties zijn afgesloten.